Dat doet de deal

Het Rijk en Regio Zwolle investeren zo’n 90 miljoen euro in de regio, verdeeld over 18 projecten. In deze compilatievideo flitst presentator André van der Zee langs enkele van deze projecten die Regio Zwolle versterken op het gebied van economie, innovatie, werkgelegenheid en leefbaarheid.

Wat bezielt je?

In de portretreeks Wat bezielt je! gaat presentator André van der Zee op zoek naar mensen die om verschillende redenen uit hun vertrouwde wereld stappen om iets voor een ander te betekenen.
In dit eerste portret volgen we Elkin die een marathon in Ethiopië loopt om kinderen die leven in bittere armoede te helpen.

Overijssel Vandaag

Voor Overijssel Vandaag (RTV Oost) deed André verslag thuis bij Hanno & Rianne Bos uit Wijhe. Zij wilden net aan hun droom beginnen, een activiteitenboerderij starten, toen het noodlot toesloeg; bij Hanno werd ALS geconstateerd. Noodgedwongen moeten zij verhuizen, maar dankzij de geweldige hulp van veel Wijhese ondernemingen wordt deze zorg uit handen genomen. 

Bevrijdingsfestival Overijssel

Voor RTV Oost verzorgde André van der Zee de vaste presentatie tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel 2016 te Zwolle. Overdag deed hij ook verslag vanaf het festivalterrein, zo ook met Zihni őzdil, ridder van het vrije woord.

Ameland Adventure Run

In opdracht van The Post/Univé deed André als eventcrasher verslag van de door Univé georganiseerde Ameland Adventure Run.

600-year-old Cog ship in Kampen

With Mayor Coolwine and André from the Sea

Breaking news with reporter Andre from the Sea and mayor of Kampen, Bort Coolwine.
600-year-old shipwreck in good condition surfaced from the bottom of the river in the city of Kampen. It is a spectacular find!