Gespreksleider Participatietafel RVO (DuurzaamDoor)

DuurzaamDoor is een programma binnen de RVO Rijksdienst. André was gesprekleider bij de Participatietafel Circulaire Economie van Duurzaam Door. Deze participatietafel richt zich op de ambtenaren die vooroplopen in de energietransitie, pionieren, om daar weer van te leren.

Gespreksleider Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis heeft bij het Medisch Spectrum Twente in Enshede een huiskamer geopend. Een plek waar ouders even tot rust kunnen komen en broertjes en zusjes welkom zijn om te spelen. Tijdens de (semi-)livestream ging André met diversen in gesprek over de totstandkoming en het belang van deze huiskamer.

Gespreksleider Jeugdzorg

André van der Zee: Veelzijdig presentator, programmamaker, verslaggever en dagvoorzitter

(Omschrijving)

De Tafel van Vitens

Voor het drinkwaterbedrijf Vitens is André de gespreksleider tijdens ‘De Tafel van Vitens.’ Allerlei onderwerpen die te maken hebben met water komen hierin aan bod. De tafel staat  in Arnhem, Zwolle en Leeuwarden. Vaste tafeldame is directievoorzitter: Lieve Declercq.

Openbare bijeenkomst azc Zwolle

André was gespreksleider tijdens de openbare bijeenkomst in het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle. Hier werden met de omwonenden de plannen besproken van een asielzoekerscentrum.

Ik, de Ondernemer

Voor Wegener/De Persgroep presenteerde André het zakelijke programma ‘Ik, de Ondernemer’. Bijzondere ondernemers uit de regio Zwolle, Deventer en Apeldoorn werden in deze serie uitgelicht.

Club Cele/ Zwolse theaters

Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. André is gespreksleider bij Energiek Cafe en Talk of the Town.

X-over Innovation Challenge

André is gesprekleider bij het innovatiecongres: Crossover Innovation Congres. Dit innovatiecongres is een samenwerking tussen Kennispoort Regio Zwolle & Rabobank IJsseldelta.

Dagvoorzitter nodig?

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als dagvoorzitter?

  • Persoonlijk overleg/consult, om zorgvuldig af te stemmen wat mijn rol is tijdens het evenement.
  • Gezamenlijk doornemen van het draaiboek, zodat de invulling van het evenement duidelijk is en de gewenste boodschap goed gecommuniceerd wordt.
  • Een goed ingelezen en voorbereide dagvoorzitter!
  • Promotie van het evenement via mijn kanalen op sociale media (indien gewenst).
  • Een snelle follow-up/evaluatie na het evenement.
  • Indien gewenst is ook een live-registratie of sfeerreportage van het evenement mogelijk.
    (Kijk voor de mogelijkheden ook op: www.beleefmedia.nl.)

Neem direct contact op met André om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.