Loading...
Dagvoorzitter 2018-07-24T13:23:23+02:00

Congrestival Nieuwe Energie Overijssel

Tijdens het Congrestival (congres + festival) van Nieuwe Energie Overijssel (mei 2018) was André van der Zee dagvoorzitter. Experts en belangstellenden op het gebied van energietransitie kwamen met elkaar in contact en gesprek om de energietransitie een boost te geven.

College Tour met Jan Terlouw

Op het CSG Reggesteyn in Nijverdal was Jan Terlouw uitgenodigd door ReggeWind om met de lokale bevolking in gesprek te gaan over duurzame energie. Jong en oud hing aan zijn lippen. André had de eer om dagvoorzitter te zijn en het gesprek met Jan Terlouw te mogen leiden.

De Tafel van Vitens

Voor het drinkwaterbedrijf Vitens is André de gespreksleider tijdens ‘De Tafel van Vitens.’ Allerlei onderwerpen die te maken hebben met water komen hierin aan bod. De tafel staat  in Arnhem, Zwolle en Leeuwarden. Vaste tafeldame is directievoorzitter: Lieve Declercq.

Openbare bijeenkomst azc Zwolle

André was gespreksleider tijdens de openbare bijeenkomst in het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle. Hier werden met de omwonenden de plannen besproken van een asielzoekerscentrum.

Ik, de Ondernemer

Voor Wegener/De Persgroep presenteerde André het zakelijke programma ‘Ik, de Ondernemer’. Bijzondere ondernemers uit de regio Zwolle, Deventer en Apeldoorn werden in deze serie uitgelicht.

Club Cele/ Zwolse theaters

Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. André is gespreksleider bij Energiek Cafe en Talk of the Town.

X-over Innovation Challenge

André is gesprekleider bij het innovatiecongres: Crossover Innovation Congres. Dit innovatiecongres is een samenwerking tussen Kennispoort Regio Zwolle & Rabobank IJsseldelta.

Dagvoorzitter nodig?

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als dagvoorzitter?

  • Persoonlijk overleg/consult, om zorgvuldig af te stemmen wat mijn rol is tijdens het evenement.
  • Gezamenlijk doornemen van het draaiboek, zodat de invulling van het evenement duidelijk is en de gewenste boodschap goed gecommuniceerd wordt.
  • Een goed ingelezen en voorbereide dagvoorzitter!
  • Promotie van het evenement via mijn kanalen op sociale media (indien gewenst).
  • Een snelle follow-up/evaluatie na het evenement.
  • Indien gewenst is ook een live-registratie of sfeerreportage van het evenement mogelijk.
    (Kijk voor de mogelijkheden ook op: www.beleefmedia.nl.)

Neem direct contact op met André om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.