Gespreksleider Ministerie van Justitie en Veiligheid

Binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn ze bezig met een verduurzamingsprogramma die spelen binnen de organisaties DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen), politie, IND (Immigratie- en Naturalisatiedienst) en COA (Centraal Orgaan opvang asielzoekers). Via inspiratiesessies wil JenV hun medewerkers laten zien wat er binnen de organisaties speelt en door middel van kleine acties laten zien dat je grote impact kan maken: ‘Klein denken, groot doen’. Aan de voorkant dacht André met de organisatie mee en ook werd met Beleef! Media in beeld gebracht wat voor mooie projecten er al binnen de organisaties spelen die tijdens de inspiratiesessies weer getoond konden worden.

Bas Claassen (projectmanager Ministerie van Justitie en Veiligheid): 
“André, wederom bedankt voor de fijne samenwerking. Met dit diverse gezelschap hebben we een inspirerende middag neergezet. Wordt vervolgd!”

Dagvoorzitter Building Balance

Als energieke en ervaren dagvoorzitter zorgde André voor een inspirerende en dynamische ervaring bij de Building Balance bijeenkomst tijdens de Dutch Design Week. Met zijn charismatische uitstraling en vlotte communicatiestijl creëert hij een ontspannen en gezellige sfeer voor zowel de sprekers als het publiek.
(Foto: Simon Metselaar)

Maurice Beijck (Rentmeester 2050):
“En dat deed je wederom op een fijne manier en bovenal ook deskundig op alle thema’s.”

PCI Talkshow Nieuwjaarsfeest 2024

Elk jaar trapt het snelgroeiende bedrijf PCI (sponsor van o.a. Ajax) af met een nieuwjaarsbijeenkomst met het personeel. Onderdeel van dit event is het interview tussen dagvoorzitter André van der Zee en CEO Bas Kamphuis. In 2024 ging het illustere duo Kamphuis & Van der Zee met elkaar in gesprek om vooruit te kijken naar de plannen van het komende jaar.

Daarnaast produceert André met zijn bedrijf Beleef! Media geregeld diverse video’s voor PCI, zoals ludieke kerstboodschappen en online webinars en meercameraregistraties als medewerkers elkaar niet live kunnen ontmoeten.

(Foto: Kim van der Wouden)

Gespreksleider Participatietafel RVO (DuurzaamDoor)

DuurzaamDoor is een programma binnen de RVO Rijksdienst. André was gesprekleider bij de Participatietafel Circulaire Economie van Duurzaam Door. Deze participatietafel richt zich op de ambtenaren die vooroplopen in de energietransitie, pionieren, om daar weer van te leren.

Investeringsvoorstel Provincie Overijssel

De provincie Overijssel heeft 28 miljoen in de economie-pot zitten, maar waar besteed je dat aan? Met gedeputeerden Erwin Hoogland en Gert Harm ten Bolscher, plus een zaal voor geïnteresseerden ging André in gesprek over het investeringsvoorstel.

Kennisfestival Lokale Energie Overijssel

Op dit evenement delen gastsprekers, waaronder Kees Klomp, hun kennis en ervaring op het gebied van lokale energieopwekking, samenwerking en financieringsmogelijkheden. Ieder jaar zorgt André ervoor dat de bezoekers enthousiast hun workshops ingaan en speelt hij een actieve rol in de gesprekken tussen de gastsprekers en de aanwezigen in de zaal, om zo gezamenlijk de energietransitie een impuls te geven en te versnellen.

Gespreksleider Ronald McDonald Huis

Het Ronald McDonald Huis heeft bij het Medisch Spectrum Twente in Enshede een huiskamer geopend. Een plek waar ouders even tot rust kunnen komen en broertjes en zusjes welkom zijn om te spelen. Tijdens de (semi-)livestream ging André met diversen in gesprek over de totstandkoming en het belang van deze huiskamer.

Gespreksleider Jeugdzorg

André van der Zee: Veelzijdig presentator, programmamaker, verslaggever en dagvoorzitter

(Omschrijving)

De Tafel van Vitens

Voor het drinkwaterbedrijf Vitens is André de gespreksleider tijdens ‘De Tafel van Vitens.’ Allerlei onderwerpen die te maken hebben met water komen hierin aan bod. De tafel staat  in Arnhem, Zwolle en Leeuwarden. Vaste tafeldame is directievoorzitter: Lieve Declercq.

Openbare bijeenkomst azc Zwolle

André was gespreksleider tijdens de openbare bijeenkomst in het IJsseldelta stadion van PEC Zwolle. Hier werden met de omwonenden de plannen besproken van een asielzoekerscentrum.

Ik, de Ondernemer

Voor Wegener/De Persgroep presenteerde André het zakelijke programma ‘Ik, de Ondernemer’. Bijzondere ondernemers uit de regio Zwolle, Deventer en Apeldoorn werden in deze serie uitgelicht.

Club Cele/ Zwolse theaters

Club Cele is een dynamisch platform voor culturele verdieping en publieke programma’s met een maatschappelijke context. André is gespreksleider bij Energiek Cafe en Talk of the Town.

X-over Innovation Challenge

André is gesprekleider bij het innovatiecongres: Crossover Innovation Congres. Dit innovatiecongres is een samenwerking tussen Kennispoort Regio Zwolle & Rabobank IJsseldelta.

Dagvoorzitter nodig?

Wat kun je verwachten als je mij inhuurt als dagvoorzitter?

  • Persoonlijk overleg/consult, om zorgvuldig af te stemmen wat mijn rol is tijdens het evenement.
  • Gezamenlijk doornemen van het draaiboek, zodat de invulling van het evenement duidelijk is en de gewenste boodschap goed gecommuniceerd wordt.
  • Een goed ingelezen en voorbereide dagvoorzitter!
  • Promotie van het evenement via mijn kanalen op sociale media (indien gewenst).
  • Een snelle follow-up/evaluatie na het evenement.
  • Indien gewenst is ook een live-registratie of sfeerreportage van het evenement mogelijk.
    (Kijk voor de mogelijkheden ook op: www.beleefmedia.nl.)

Neem direct contact op met André om de mogelijkheden en beschikbaarheid te bespreken.