André van der Zee

…is al jaren actief in de media industrie. Naast eigenaar/producent van Beleef! Media, is hij ook presentator, programmamaker, verslaggever en dagvoorzitter.

Presentator
Als presentator was hij o.a. te zien in reisclips voor SBStravel.nl. Voor de programma’s over mobiliteit ‘Kris Kras’ en ‘Gelderland op Weg’ toerde André door de provincies Overijssel en Gelderland.Hij presenteerde een natuurprogramma in Drenthe en was 6 jaar freelance presentator van het live-programma ‘En dan nog even dit’ dat dagelijks te zien was op RTV Oost. In meerdere series over duurzaamheid zoals ‘Het Groene Oosten’, ‘Duurzaam Dorp’ en ’t Natuurlijk Huus’ laat hij met ludieke en spectaculaire onderwerpen zien dat duurzaam leven niet suf is, maar juist heel leuk en logisch.       

Dagvoorzitter
Voor onder andere Vitens, COA, Isala, de Nederlandse Spoorwegen, Grolsch, ProRail, provincie Overijssel en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten fungeerde André meerdere malen als dagvoorzitter/gesprekleider.

Programmamaker
Als programmamaker maakte André van der Zee o.a. het reis- en wijnprogramma ‘Grenzeloos Genoegen’, tv-series over duurzaamheid (Het Groene Oosten, Duurzaam Dorp, ’t Natuurlijk Huus), en meerdere documentaires zoals ‘Het mysterie van de IJsselkogge’ en ‘Cotton&Blues’.

Verslaggever
André van der Zee werkte als verslaggever o.a. voor Eredivisie Live, RTV Oost, Rabobank en Univé.